​Vandskuring og anden pudsning af facader

​Er det tid til vandskuring af facaden på dit hus? Hos Eskesen Byg har vi kompetencerne til at udføre facaderenovering af huse såsom pudsning og tyndpudsning.

​Vi arbejder for både private og erhverv, men de fleste kunder er privatkunder i blandt andet Varde, Bramming og Esbjerg samt adskillige andre steder i hele Midtjylland og Sydjylland.

Der findes mange muligheder inden for pudsning og tyndpudsning, og normalt skal der ikke meget til, før huset atter får en smuk facade. Vi råder og vejleder gerne om de mange muligheder.

Mange muligheder for at skabe smukke facader

Et vandskuret hus er flot, men før eller siden skal det have en ansigtsløftning. Det kan også være, at du har et hus af mursten, som ikke er pudset, men hvor du ønsker at få vandskuret facaden. 

Vi har mange års erfaring med alle former for facaderenovering og pudsning af facader, herunder tyndpudsning, hvor vandskuring er den mest populære.

Vi er et nystartet murerfirma, og vi lægger stor vægt på at give kunderne en professionel behandling. Samtidig lægger vi vægt på at have en tæt dialog gennem hele forløbet og at give os god tid til opgaverne. 

Hvad koster vandskuring?

Vores priser for vandskuring og anden pudsning af væg afhænger af flere forhold, herunder af behovet for reparation og forbehandling. 

Muren skal blandt andet vaskes af med grundrens og være helt ren og fri for mos og alger, inden den kan vandskures.

Få et uforpligtende tilbud på tyndpudsning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de mange muligheder for renovering af facaden med dækkende puds eller med tyndpuds. 

Vi kommer gerne forbi for at kigge på dit hus, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi møder altid frem med et smil, og en aftale er naturligvis en aftale. Det betyder, at vi bliver færdige tid tiden.

Du kan ringe på telefon 50 35 19 15 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på vores e-mail kontakt@eskesenbyg.dk, og så hører du fra os inden for 24 timer.​

Kontakt​

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os. Vi svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tid til mindre opgaver

Vi har tid til de små kunder og kerer os om de mindre opgaver.

En aftale er en aftale

Vi sørger for at overholde alle aftaler og giver gerne et råd med på vejen.

Ingen udskydelser

Med os oplever du ingen udskyldelser af projekter eller tidsrammer.

Møder altid med et smil

Du møder os med et smil på læben uanset hvilken opgaver, vi påtager os.

Vi er et nystartet murerfirma, der har fokus på mindre mureropgaver såsom vandskuring og facadeopgaver til privatpersoner. Vi sørger for, at alle vores kunder får en professionel behandling og god dialog gennem hele forløbet.

Firmainfo

Eskesen byg

Hornelund 29

​6800 Varde

CVR: 41197048​

Kontakt os

Du kan ringe til os på tlf.: 50 35 19 15. Mails bliver besvaret indenfor 24 timer.