​En facaderenovering gør dit hus flot igen

​Trænger dit hus til en facaderenovering, så det bliver flot igen? Hos Eskesen Byg har vi stor erfaring med renovering af facade. 

Udover facaderenoveringer laver også isoleringsarbejde. Vores kunder er typisk privatpersoner, men vi renoverer også for erhvervskunder. Vores kunder befinder sig typisk i og omkring Esbjerg, Varde, Bramming og andre steder i  Jylland.

Vi genopfrisker facader og skaber smukke huse

En trist facade skaber et dårligt førstehåndsindtryk af hjemmet, og dertil kommer, at småskader kan udvikle sig til større skader i selve murværket. Vi står klar til at friske din facade op, så huset bliver smukt, og så det atter fremstår som nyt. Samtidig kan vi isolere facaden, så du kan spare penge på varmeregningen.

Vi tager os gerne både af store og små facaderenoveringer. Vi bestræber os altid på at levere et færdigt produkt, som du kan nyde i mange år frem i tiden. Derudover tilbyder vi naturligvis kyndig rådgivning om den fremtidige pleje.

Eskesen Byg er et nystartet murerfirma, og vi sørger altid for, at kunderne får en professionel behandling, og at de oplever en tæt dialog gennem hele forløbet. Derfor giver vi os god tid, og vi møder vi altid frem med et smil. En aftale er naturligvis en aftale, og vi afleverer det færdige arbejde til tiden.​

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser for en facaderenovering afhænger af flere forhold, herunder af behovet for reparation af selve murværket. Dertil kommer, at der er mange muligheder at vælge imellem. Vi tilbyder blandt andet pudsning af facade. 

Vi tilbyder også vandskuring af hus, som er en tyndere pudsning. Desuden tilbyder vi almindelig renovering af fuger og mursten. Det er desuden blevet populært at få facaden isoleret i samme omgang.

Kontakt os for at få en tilbud på en ny facade

Kontakt os gerne for at høre mere om renovering af facader, og vi kommer gerne ud for at få en snak og for at kigge på dine facader. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 50 35 19 15 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på vores e-mail kontakt@eskesenbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse inden for 24 timer.

​​

Kontakt​

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os. Vi svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tid til mindre opgaver

Vi har tid til de små kunder og kerer os om de mindre opgaver.

En aftale er en aftale

Vi sørger for at overholde alle aftaler og giver gerne et råd med på vejen.

Ingen udskydelser

Med os oplever du ingen udskyldelser af projekter eller tidsrammer.

Møder altid med et smil

Du møder os med et smil på læben uanset hvilken opgaver, vi påtager os.

Vi er et nystartet murerfirma, der har fokus på mindre mureropgaver såsom vandskuring og facadeopgaver til privatpersoner. Vi sørger for, at alle vores kunder får en professionel behandling og god dialog gennem hele forløbet.

Firmainfo

Eskesen byg

Hornelund 29

​6800 Varde

CVR: 41197048​

Kontakt os

Du kan ringe til os på tlf.: 50 35 19 15. Mails bliver besvaret indenfor 24 timer.